Vegane, sprø tortillalommer med bønner & paprika
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 x 425 g boks Black Beans (230 g), avrent og skylt
- 1 ss olivenolje
- 1 løk, hakket
- 2 røde paprika, frøene fjernet og skåret i skiver
- 1 grønn paprika, frøene fjernet og skåret i skiver
- 200 g hvitkål, i tynne skiver
Slik gjør du
- Varm oljen i en stor stekepanne over medium-sterk varme og stek løk og paprika i 5 minutter, rør ofte. Ha i de sorte bønnene, krydderblandingen og 2 ss vann, la koke videre i ett minutt under omrøring.
- Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
- Server de varme tortillalommene med paprika og bønne-blandingen, hvitkål og salsaen i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.
Eksperttips
- Bytt ut de sorte bønnene med en annen type hermetiske belgfrukter som du har i skapet, som f.eks. røde kidneybønner eller hvite bønner.
- Paprika kan byttes ut med andre typer grønnsaker det går lett å steke, som f.eks. skivet sopp eller squash.
- Lager du vegansk mat? Les alltid på pakken for å forvisse deg om at alle ingrediensene er vegane. Produkter og ingredienser kan endres.