Tacopai med kylling, edamerost og sitron
Ingredienser
17
Ingredienser
- 1 paiform
- 1 paiskall
- 1 grillet kylling
- 1 hvitløksbåt
- 1 rødløk
- 100 g revet edamerost (gjerne vellagret)
- 2 dl melk
- 2 egg
- 100 g bladspinat
- 1 sitron
- 2 ts Taco Spice Mix
Salat
- 0,25 reddik
- 0,5 agurk
- 1 gulrot
- 1 ss sitronsaft
- 2 ss olivenolje
- 0,5 ts Taco Spice Mix
Slik gjør du
- Rensk kyllingen og bland kjøttet med strimlet løk og ost. Fordel blandingen i paiskallet.
- Bland melk med egg og revet sitronskall.
- Slå eggeblandingen over paiskallet og stek ved 175 °C i 25 minutter eller til blandingen har stivnet.
- Salat:
Skrell reddik, agurk og gulrot og skjær i skiver. - Bland med salt, tacokrydder, sitronsaft og olivenolje.