Svinekjøtt-burrito i slowcooker
Beregnet tid
8 timer
15 minutter
Antall personer
9
Krydder skala
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- 1 kg svinebog uten bein
- 1 boks (400 g) kidney- eller pintobønner, skylt og drenert
- 1 pakke Old El Paso™ Spice Mix
- 1 grønn chili, finhakket
- 4 pakker (250 g) mikrobølgeovn-ris i meksikansk stil
- 250 g meksikansk ost, revet
- 1 romanosalat, i tynne skiver
- 175g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
Slik gjør du
- Hvis svinekjøttet kommer i netting eller er knyttet sammen, fjerner du nettingen eller trådene. Legg svinekjøttet i en slowcooker med bønnene, tacokrydderblandingen og chilien. Ta på lokk og stek på lav varmeinnstilling i 8 til 10 timer.
- Lag risen i henhold til anvisningene på pakken.
- Ta svinekjøttet ut av slowcookeren og over på en skjærefjøl hvor det kuttes i strimler. Legg svinekjøttet tilbake i slowcookeren og bland lett med bønnene.
- Serve risen i dype skåler toppet med svinekjøtt, litt ost, salat og salsa.
Eksperttips
- Hvis du ikke kan få tak i meksikansk ost, bruker du cheddar i stedet.
- Server gjerne med litt rømme og guacamole.