Stand'N Stuff™ Taco med reker og slaw
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Medium
Ingredienser
9
Ingredienser
Taco
- 500 g rå reker, med hale
- 1 spiseskje Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 spiseskjeer olivenolje/vegetabilsk olje
- 1 stor håndfull koriander, finhakket frisk koriander eller cilantro
- 300 g hvit kål, i tynne skiver
- ½ agurk, raspet
- Saften av 1 lime
- 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
Til servering
- 2 lime, skåret i båter
Slik gjør du
- Legg rekene i kryddermiksblandingen i en mellomstor bolle og bland godt sammen. Varm oljen i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek rekene, i to omganger, i 3–4 minutter eller til rekene er litt stekt. Tilsett halvparten av korianderen og bland sammen.
- I mellomtiden blander du kål, agurk, resten av korianderen og limesaften i en mellomstor bolle for å lage en slaw.
- Fyll Stand‘N Stuff™ Tortillaene med slaw, de grillede rekene og klem lime over.
Eksperttips
- Tilsett raspet gulrot og chili til slawen for ekstra fyldighet og kryddersmak!
- Erstatt reker med kyllingbryst og stek som ovenfor, til kyllingen er gjennomstekt og har ingen rosa områder.