Meksikansk pepperoni-pizza
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
5
Krydder skala
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- Formfett eller vegetabilsk olje
- 10 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas
- 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
- 125 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
- 1 spiseskje chipotle-saus
- 40 skiver pepperoni
- 175 g meksikansk ost eller cheddar, finrevet
- Lime i båter, om ønskelig
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 220 °C (varmluft 200 °C). Smør 2 ark bakepapir med formfett eller olje. Spray eller pensle begge sidene av hver tortilla og legg dem på bakepapirene. Stek i ovnen i 3 minutter eller til bunnen har blitt ganske sprø. Snu tortillaene og fortsette å steke i 2–3 minutter eller til bunnen er ganske sprø (tortillaene vil fortsette å bli sprø under avkjøling). Legg tortillaene over på en rist til avkjøling. Reduser ovnstemperaturen til 180 °C (varmluft 160 °C).
- I mellomtiden blander du refried beans, salsaen og chipotle-sausen i en mellomstor bolle.
- Fordel blandingen med refried beans (ca. 3 spiseskjeer) på hver avkjølte tortilla, uten å legge fyll 1–2 cm fra kanten. Topp med pepperoni-skiver (3 per tortilla) og ost.
- Stek tortillaene i ovnen i 6–7 minutter eller til de er gjennomvarme og osten er smeltet. Skjer i passende stykker.
Eksperttips
- Det er også godt å servere med jalapenos og rømme.
- Gjør det dobbelt så gøy! Stable 2 pizzaer oppå hverandre før andre gang de stekes, og stek i 8 til 9 minutter, for virkelig unike pizzaer!