Meksikansk grillspyd med hvetetortillas
Ingredienser
12
Ingredienser
- 500 g svinefilet
- 1 chorizo
- 1 ts Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 8 laurbarblader
- 4 artisjokkhjerter
- Salt
- 1 rod paprika
- 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
- 1/2 gronn chili
- olivenolje
- revet skall fra 1 sitron
- grillspyd i tre
Slik gjør du
- Del opp svinefileten i 8 like store deler.
- Smak til med olivenolje, laurbarblad, fajitaskrydder og salt.
- Skjar chorizoen i 8 biter.
- Del paprikaen i 4 biter og artisjokkhjertene pa midten.
- Mariner gronnsakene i olivenolje og sitronskall.
- Blotlegg trespydene for grilling slik at de ikke blir brente.
- Fest kjott og gronnsaker pa spydene og legg dem pa grillen.
- Hell olivenolje og skivet gronn chili over tortillalefsene.
- Nar spydene er ferdiggrillede, legges kjott og gronnsaker i tortillalefsene.
- Topp med Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsa, rull sammen og nyt.