Meksikanske maiskolber med sitronsmør

Meksikansk grillspyd med hvetetortillas

Ingredienser 12

Ingredienser

  • 500 g svinefilet
  • 1 chorizo
  • 1 ts Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 8 laurbarblader
  • 4 artisjokkhjerter
  • Salt
  • 1 rod paprika
  • 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • 1/2 gronn chili
  • olivenolje
  • revet skall fra 1 sitron
  • grillspyd i tre

Slik gjør du

  1. Del opp svinefileten i 8 like store deler.
  2. Smak til med olivenolje, laurbarblad, fajitaskrydder og salt.
  3. Skjar chorizoen i 8 biter.
  4. Del paprikaen i 4 biter og artisjokkhjertene pa midten.
  5. Mariner gronnsakene i olivenolje og sitronskall.
  6. Blotlegg trespydene for grilling slik at de ikke blir brente.
  7. Fest kjott og gronnsaker pa spydene og legg dem pa grillen.
  8. Hell olivenolje og skivet gronn chili over tortillalefsene.
  9. Nar spydene er ferdiggrillede, legges kjott og gronnsaker i tortillalefsene.
  10. Topp med Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsa, rull sammen og nyt.