Kylling og tortilla-suppe
Beregnet tid
6 timer
20 minutter
Antall personer
6
Krydder skala
Hot
Ingredienser
13
Ingredienser
Suppe
- 500 g kyllingbryst
- 1 mellomstor løk, finhakket
- 275 g hakkede tomater med chili (fra en boks eller kartong)
- 275 g Old El Paso™ Enchiladasaus
- 1 grønn chili, hakket
- 1 terning kyllingbuljong
- 125 g hermetisert eller frossen mais
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 2 teskjeer mildt chilipulver
- 1 1/2 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje salt
- 4 Old El Paso™ Super Soft Corn Tortillas, skåret i 3 cm strimler
Til servering
- Liten håndfull ferske korianderblader
Slik gjør du
- Spray en stor slowcooker med formfett. Plasser kyllingen i slowcookeren med alle de resterende suppeingrediensene.
- Sett på lokket og stek på lav varmeinnstilling i 6 til 7 timer.
- Ta kyllingen over på en skjærefjøl og skjer den i strimler. Legg de tilbake i slowcookeren med alle de andre ingrediensene. Øs innholdet i dype skåler og server pyntet med koriander.
Eksperttips
- Pynt suppeskålene med hakket, fersk vårløk eller knuste tortilla-chips.
- Å koke maistortilla-strimlene i suppen fra begynnelsen av gjør at suppen tykner naturlig og det gir suppen litt ekstra tekstur.