Kylling fajita Tortilla Pockets

Kylling fajita Tortilla Pockets

Fajitas har aldri vært enklere! Bare fyll alt du vil inn i tortillalommene som ligger så godt i hånden.
Beregnet tid 25 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 11

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 ss olivenolje
  • 500 g kyllingfilet, i tynne skiver
  • 1 rød paprika, skåret i skiver
  • 1 grønn paprika, skåret i skiver
  • 1 rød løk, i skiver
  • 100 g revet cheddarost
  • 1/2 isbergsalat, i tynne strimler
  • 2 modne avokadoer, moset uten skall og stein
  • 100 g cherrytomater, delt i fire

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en stekepanne med slippbelegg på høy varme. Stek kyllingen i 5 minutter, rør godt, til den er gylden. Ha i paprika og løk og stek videre i 3-4 minutter. Band inn krydderblandingen og 2 ss vann og la koke videre i 1-2 minutter.
  2. Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
  3. Server de varme tortillalommene med paprika og kylling-blandingen, ost, salat, avokado, tomater og salsaen i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.

Eksperttips

  • For ekstra fyrig smak, kan du legge til 2 hakkede chillier (uten frøene) når du steker kyllingen.
  • Limebåter, rømme og litt frisk koriander er prikken over i-en på disse klassiske fajitaene.