Kylling Taco i Stand’N Stuff™ Tortillas
Beregnet tid
40 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
Taco
- 1 1/2 spiseskje vegetabilsk eller olivenolje
- 500 g kyllingfileter, skåret i strimler
- 1 Old El Paso™ Stand'N Stuff™ soft tortilla
- 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 1 rød løk, i skiver
- 1 rød paprika, skåret i strimler
- 1 gul paprika, skåret i strimler
- Frisk koriander, til å drysse over
Til servering
- Lime
- Old El Paso™ Original Nachips™
Slik gjør du
- Varm opp halvparten av oljen i en stor stekepanne og stek kyllingfiletene i 5–10 minutter, til de er gjennomstekte. Rør inn løken og paprikaen og la det fortsette å steke i 5 minutter, til grønnsakene er passe møre. Rør inn Fajita kryddermiksen og stek i ett minutt til.
- I mellomtiden varmer du opp tortillaene etter pakkens instruksjoner.
- Fyll Stand’N Stuff™ tortillaene med blandingen av kylling, løk og paprika. Dryss over koriander. Klem litt lime på toppen, om ønskelig.
Eksperttips
- Det er også godt å servere retten med salat, hakkede tomater og litt revet ost.