Klassiske storfe Tortilla Pockets
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
9
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 ss olivenolje
- 1 liten løk, hakket
- 500 g kjøttdeig av storfe
- 100 g revet cheddarost
- 1/2 isbergsalat, i tynne strimler
- 2 avokadoer, moset uten skall og stein
- 100 g cherrytomater, delt i fire
Slik gjør du
- Varm oljen i en stekepanne med slippbelegg på medium-høy varme. Stek løken blank i 3-4 minutter. Ha i kjøttdeigen og stek i 5 minutter under omrøring, til den er brun. Ha i krydderblanding og vann. Kok opp og la så surre, uten lokk, i 10 minutter. Rør om av og til.
- Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
- Server de varme tortillalommene med kjøttblandingen, ost, salat, avokado, tomater og salsaen i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.
Eksperttips
- Forberedelse - stek kjøttdeigen dagen i forveien. Avkjøl og oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet. Varmes opp i en stor stekepanne over medium varme i 8-10 minutter.
- Du kan også erstatte storfekjøttet med svin, lam eller kylling.