Hete supersnacks med dipp
Krydder skala
Medium
Ingredienser
35
Ingredienser
Dippsaus
- 2 dl Philadephia ost
- 1/2 rod paprika
- 1 ss olivenolje
- 1/3 rod chili
- 1 ss hvitvinseddik
- salt
Grillede
- grønnsaker
- 1 rod paprika
- 1 ss urtesalt
- 1/2 squash
- 8 sma tomater av ulike farger
- 2 kvaster timian
- 1 hvitloksfedd
Søtsur salsa
- 1/4 ananas
- 1/2 mango
- 1/2 gronn chili
- 2 kvister koriander
- 1 ss lime
- 2 ss olivenolje
- salt
”Chilipoppede popcorn”
- 2 dl popcorn
- 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 ss olje
- 1 rod chili
- 2 kvaster koriander
- salt
Ristede tortillas
- 4 Old El Paso™ Corn Tortillas eller Flour Tortillas
- 2 ss olivenolje
- 1 ss urtesalt
- 1 kvast mynte
- 1 lime i bater
Ristede mandler
- 4 dl mandler
- 2 skiver serranoskinke
- salt
- 1 ss olivenolje
Slik gjør du
- Dippsaus
Kjern ut paprikaen, vend i olivenolje og grill gyllenbrun. - La avkjoles, del i mindre biter og bland med Philadelphia ost, eddik og chili.
- Krydre med salt og mer eddik etter smak.
- Grillede grønnsaker
Kjern ut paprikaen og del i passe store biter. - Skjar squash i skiver.
- Bland alle gronnsaker med olivenolje, urtesalt, skivet hvitlok og timian.
- Legg pa grillen.
- Søtsur salsa
Skrell ananas og mango og skjar 1 cm store biter. - Krydre med finhakket chili, koriander og presset limejuice.
- Bland alle ingredienser med olivenolje og salt.
- ”Chilipoppede popcorn”
Popp popcorn under lokk i en varm kjele med olje og tacokrydder. - Krydre med finhakket chili, koriander og salt etter smak.
- Ristede tortillas
Del tortillalefsene i sma biter og pensle dem med litt olivenolje. - Grill gyllenbrune.
- Krydre med urtesalt, strimlet mynte og presset lime.
- Ristede mandler
Rist nottene gyllenbrune i en varm kjele med olivenolje. - Tilsett strimlet serranoskinke og krydre med salt.