Glutenfrie vegetariske burritos med aubergine, urter og hummus
Beregnet tid
60 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas
- 2 auberginer
- 1 fedd hvitløk
- 2 ts. olivenolje
- 1 liten, søt løk
- 1/2 bunt hakket persille
- 1/4 bunt hakket peppermynte
- juicen av 1/2 sitron
- 1 boks hummus
- salt og pepper fra kvern
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C. Vask og skjær auberginene i skiver på omtrent 2 cm. Plasser auberginen på et bakebrett dekket med bakepapir, salte og peppre og hell over litt olivenolje helt til slutt. Legg til knust hvitløk. La dem stå i ovnen i 35 minutter og sett bort.
- Lag urtesalaten ved å blande en ts. olivenolje, fint kuttet løk, persille, peppermynte og sitronjuice. Sett bort.
- Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og pakk dem i aluminiumsfolie. Sett inn i ovnen og varm forsiktig i 10 minutter. Ta tortillaene ut av ovnen og legg dem på benken. Spre utover hummusen, legg til grillet aubergine og urtesalat og rull dem sammen ved å folde inn den nederste sider. Skjær dem i to.
Eksperttips
- Hvis du ønsker en ikke-vegtar versjon, kan du legge til skiver av oksekjøtt.