Glutenfrie vegetariske burritos med aubergine, urter og hummus

Glutenfrie vegetariske burritos med aubergine, urter og hummus

Beregnet tid 60 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 10

Ingredienser

  • 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas
  • 2 auberginer
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ts. olivenolje
  • 1 liten, søt løk
  • 1/2 bunt hakket persille
  • 1/4 bunt hakket peppermynte
  • juicen av 1/2 sitron
  • 1 boks hummus
  • salt og pepper fra kvern

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Vask og skjær auberginene i skiver på omtrent 2 cm. Plasser auberginen på et bakebrett dekket med bakepapir, salte og peppre og hell over litt olivenolje helt til slutt. Legg til knust hvitløk. La dem stå i ovnen i 35 minutter og sett bort.
  2. Lag urtesalaten ved å blande en ts. olivenolje, fint kuttet løk, persille, peppermynte og sitronjuice. Sett bort.
  3. Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og pakk dem i aluminiumsfolie. Sett inn i ovnen og varm forsiktig i 10 minutter. Ta tortillaene ut av ovnen og legg dem på benken. Spre utover hummusen, legg til grillet aubergine og urtesalat og rull dem sammen ved å folde inn den nederste sider. Skjær dem i to.

Eksperttips

  • Hvis du ønsker en ikke-vegtar versjon, kan du legge til skiver av oksekjøtt.

Produkter i oppskriften