Glutenfrie kylling-enchiladas
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
5
Ingredienser
- 500 g kylling, skåret i biter
- 150 g maiskorn
- 1 rød løk, hakket
- 150 g mozzarella, revet
- 1 Old El Paso™ glutenfrie tortillas
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 180 °C (160 °C varmluftovn). Varm litt olje i en stor stekepanne og brun kyllingen på høy varme i 4 minutter. Tilsett løken og stek videre i 3 minutter. Tilsett sausen og maiskornene og 80 ml varmt vann; gi et oppkok og la småkoke i 4 minutter. Ta bort fra varmen og rør inn halvparten av osten.
- Varm opp tortillaene - i mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt)*. Åpne pakningen, ta fra hverandre tortillaene og hold dem tildekket til de skal serveres. * tiden kan variere med styrken på mikrobølgeovnen.
- Legg en stor skje med kyllingblanding midt på hver av tortillaene, hell over litt av sausen, rull sammen og legg i en ovnsfast form. Fordel resten av sausen over enchilladaene og strø over resten av osten. Stek i 10 minutter eller til osten har smeltet. Server og nyt!
Eksperttips
- Gjør en ekstra vri på enchilladaene - topp dem med koriander og avokadobiter før servering. - I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe.
- Sett kylling og paprika, tortillaene, mais- og tomatsalsaen på bordet så alle kan lage sin egen!
- Du kan spe på med revet ost, sorte bønner, salat eller litt guacamole!