Fajita med grillet svinekjøttbiter i slowcooker
Beregnet tid
8 timer
45 minutter
Antall personer
9
Krydder skala
Mild
Ingredienser
12
Ingredienser
Fajita
- 1,125 kg stekt, svinekam uten bein, fettet trimmet av
- 1 mellomstor løk i tynne skiver
- 500g barbecuesaus
- 175g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
- 1 spiseskje mildt chilipulver
- 1 teskje malt spisskummen
- 450 g frossen eller fersk paprika i skiver
- 1/2 teskje salt
- 18 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
Til servering
- Cheddar, revet
- Guacamole
- Rømme
Slik gjør du
- Legg svinekjøtt og løken i slowcookeren. Bland barbecuesausen, salsaen, chilipulveret og spisskummen i en liten bolle. Hell over svinekjøtt og løken. Ta på lokk og stek på lav varmeinnstilling i 8 til 10 timer.
- Fjern svinekjøttet fra slowcookeren og legg det på en skjærefjøl. Del svinekjøttet ved bruk av to gafler og legg svinekjøttet tilbake i slowcookeren og bland med eventuell gjenværende saus. Rør inn paprika og smak til med salt og pepper. Øk til høy varmeinnstilling og kok med lokk i 30 minutter eller til grønnsakene er møre.
- Bruk en hullsleiv til å ta svinekjøttblanding ut av slowcookeren og fordel svinekjøttet på tortillaene. Server med ost, guacamole og rømme, hvis ønskelig.
Eksperttips
- Variasjon: Du kan bruke flatbiff i stedet for svinekjøtt.
- Planlegg: Strimlet svinekjøtt kan oppbevares i kjøleskapet i inntil 4 dager eller i inntil 4 måneder i fryseren.