Enkle enchiladaer med kylling og svarte bønner
Beregnet tid
35 minutter
Antall personer
5
Krydder skala
Mild
Ingredienser
9
Ingredienser
Enchilada
- 1/2 teskje olje, til smøring
- 2 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
- 650 g ferdigstekt kylling i biter (helst grillet kylling)
- 1 grønn chili, finhakket
- 1 boks (400 g) Old El Paso™ sorte bønner, drenert og skylt
- 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas (8 stykk)
- 225 g cheddar, revet
Til servering
- 2 tomater, frø fjernet og kuttet i terninger
- Korianderblader, hakket
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 220 °C (varmluft 200 °C). Smør en 33 x 23 cm ildfast form med olje og ha i halvparten av enchilada-sausen i bunnen av formen. Bland kyllingen, ½ av den gjenværende sausen, chiliene og bønnene i en mellomstor bolle.
- Legg tortillaene på en arbeidsflate. Fordel kyllingblandingen på tortillaene og tilsett deretter 1 spiseskje med revet ost. Rull opp tortillaene og legg dem med sømsiden ned i den ildfaste formen. Topp enchiladaene med den gjenværende enchilada-sausen og osten.
- Stek i ovnen i 12–15 minutter eller til osten er helt smeltet. La dem stå i 5 minutter før servering. Pynt med tomater og koriander for servering.
Eksperttips
- Det er også godt å servere med hakket vårløk, avokado i terninger, jalapeños, og revet ost.