Enkle biff-enchilada
Beregnet tid
50 minutter
Antall personer
5
Krydder skala
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- Formfett eller 1/2 teskje olje til smøring
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 500 g kjøttdeig av storfe
- 2 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
- 1 grønn chili, hakket
- 10 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas
- 175g cheddar, revet
- 2 vårløk i skiver
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en 33 x 23 cm (ca. 2,5 liter) ildfast form med olje.
- Varm oljen i en stor non-stick stekepanne og stek kjøttdeigen av storfe i 5–7 minutter, på middels høy varme, rør av og til, til den er gjennomstekt. Rør inn halvparten av enchilada-sausen med chili.
- Fordel halvparten av den gjenværende enchilada-sausen nederst i formen. Fordel storfekjøttblanding mellom tortillaene og topp hver med 1 spiseskje ost. Rull tortillaene tett rundt fyllet og legg dem med sømsiden ned i formen. Topp med resten av sausen og dryss over resten av osten.
- Stek i 20–25 minutter eller til den er varm og du ser bobler. La dem stå i 5 minutter før servering.
Eksperttips
- Pynt med tomatterninger, ferske korianderblader, vårløk eller avokadoterninger.