Enkel taco-bønnedipp
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
5
Krydder skala
Ingredienser
10
Ingredienser
Dipp
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 500 g kjøttdeig av storfe
- 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
- 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
- 1 grønn chili, hakket
- 125 g Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
- 175g cheddar, revet
Til servering
- Tomater i terninger
- Skivet vårløk
- Tortilla-chips
Slik gjør du
- I en 25 cm non-stick stekepanne, steker du kjøttet på middels/høy varme i 5 til 7 minutter under omrøring, til det er gjennomstekt. Dryss over tacokrydderblandingen og fortsette å steke i 2 minutter til kjøttet er dekket av krydder. Rør av og til.
- Tilsett bønner, chili, salsa og ost. Stek på middels/høy varme i 4 til 5 minutter under omrøring, inntil det er gjennomvarmt. Serveres med én gang, pyntet med tomatterninger og skivet vårløk. Serveres med tortilla chips for dipping.
Eksperttips
- Server gjerne med rømme, avokado og fersk, hakket koriander.