Enkel femten minutters kylling-nachos
Beregnet tid
15 minutter
Antall personer
8
Krydder skala
Mild
Ingredienser
8
Ingredienser
- Olje for smøring
- 200 g Old El Paso™ Original Nachips™
- 225 g revet cheddarost
- 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 300 g stekt kylling, revet
- 175 g maiskorn, boks eller fryst
- 1 jalapeño chilli, i skiver
- 100 g Old El Paso ™ Sliced Green Jalapeños
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C varmluftovn), gass på 6. Legg bakepapir på en ovnsplate og smør med olje. Legg halvparten av Nachips™-ene i et jevnt lag på brettet.
- Bland sammen osten og taco-krydderblandingen i en bolle. Hell halvparten av blandingen over Nachips™. Legg halvparten av det du har av kylling, mais og jalapeño-skiver over Nachips™. Gjenta ett lag til.
- Stek i ovnen i 10 minutter eller til osten har smeltet.
Eksperttips
- Ekstra god servert med cherrytomater, koriander, guacamole eller rømme. Bruk vanlige tortillas hvis du ikke får tak i Nachips™.