Enchiladas med kylling
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Corn Tortillas
- 3 dl vann
- 1 pose Old El Paso™ Enchilada Spice Mix
- 1,5 dl tomatpuré
- 500 g kyllingfilet
- 2 ss smør
- 300 g cheddarost
Slik gjør du
- Sett ovnen på 200 °C.
- Kok opp vann, kryddermiks og tomatpuré under omrøring. Skjær kyllingkjøttet i terninger. Brun kyllingen i matfettet. Riv osten. Tilsett ca. halvparten av tomatsausen og halvparten av den revne osten. Rør om og gi det et oppkok.
- Fordel 2-3 spiseskjeer med fyll på hver tortilla. Rull sammen, og legg dem med skjøten ned i en smurt, ildfast form. Hell resten av tomatsausen over tortillaene i formen, og strø resten av osten over.
- Stek i 15-20 minutter eller til osten har smeltet.