Chililaks med salat på søtpoteter

Chililaks med salat på søtpoteter

Beregnet tid 20 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 11

Ingredienser

  • 600 g laksefilet
  • 1 ss Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 2 ss solsikkeolje
  • 4 søtpoteter
  • 1 boks mais fra Green Giant™
  • 1/4 chili
  • 2 kvaster koriander
  • 1 lime
  • 4 reddiker
  • 4 ss olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 150 °C.
  2. Skjær laksefileten i fire like store biter og krydre med fajitakrydder og salt.
  3. Varm deretter opp solsikkeolje i en stekepanne og stek fisken til den er gyllenbrun på alle sider.
  4. Stek ferdig i ovn i 5–8 minutter.
  5. Skrell og skjær søtpotetene i 1 cm store terninger og kok dem i saltet vann til de er myke.
  6. Hell av vannet og tilsett finhakket chili, koriander, mais og olivenolje.
  7. Krydre med salt og pepper.
  8. Server med limebåter og reddiker.

Produkter i oppskriften