Burritos med marinerte reker
Beregnet tid
15 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- 500 g reker, store, rå, renset og skrellet
- 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 2 lime, juice og skall
- 1 chili, hakket
- Old El Paso™ Flour Tortillas Large
- 1 mellomstort salathode
- 1 rødløk, skåret i tynne skiver (valgfritt)
- 3 dl rømme
- 1 bunt koriander
- 8 grillspyd
Slik gjør du
- Bland kryddermiks, juicen og skallet fra limen, chilien og oljen i en stor bolle. Hell halvparten av balndningen i en bolle, og sett det til side.
- Legg reker i bollen slik at de dekkes godt, tre dem deretter på grillspydene, og grill dem over moderat varme i 2-3 minutter på hver side. Kontroller at rekene er gjennomstekt.
- Bland ferdige rekene med resten av lime- og krydderblandningen i den andre bollen.
- Varm tortillalefsene som anvist på pakken eller på grillen i 20-30 sekunder per side. Legg salat og reker midt på tortillaen legg på rikelig med rømme, og strø over rødløk og koriander.
- Rull sammen tortillaen, brett i den ene enden og nyt.