Burrito original
Ingredienser
12
Ingredienser
- 1 pk. Old El Paso™ Flour Tortillas Large
- 500 g kjøttdeig
- 2 ss smør eller margarin
- 1 pakke Old El Paso™ Fajita Spice Mix
- 1,5 dl vann
- 400g kidneybøbber
- Strimlet paprika
- Strimlet chili
Salat
- 2 tomate i terninger
- 2 dl revet ost, gjerne cheddar
- 1 glass Old El Paso™ Thick ‘n’ Chunky Salsa
- Crème fraîche
Slik gjør du
- Brun kjøttdeigen til den er gjennomstekt.
- Tøm over krydderblandningen, tilsett vann og rør godt.
- La blandningen koke på lav varme i ca. 15 minutter eller til vannet har kokt inn.
- Rør noen ganger underveis. Når kjøttblandningen er nesten ferdig, tilsetter du godt avrente bønner, strimlet paprika og chili.
- La alt bli gjennomvarmt.
- Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem på 200 grader i ca. 10 minutter.
- Fordel fyllet jevnt over de varme lefsene og topp med Thick ’n’ Chunky Salsa.
- Brett sammen og server.
Eksperttips
- Garner gjerne med en go salat og créme fraîche.Tips: Garner gjerne med en god salat og crème fraîche.