Biff-fajita
Beregnet tid
55 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
14
Ingredienser
Marinade
- 2 spiseskjeer limesaft
- 1 spiseskje honning
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2 teskje chilipulver
- 2 fedd hvitløk, finhakket
Fajita
- 340 g rundstek i skiver
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 løk i tynne skiver
- 1 rød eller grønn paprika i skiver
- 1 teskje potetmel
- 60 ml kaldt vann
- 80 g guacamole
- 4 Old El Paso™ Super Soft Flour Tortillas, varmet
- 80 g Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsa
Slik gjør du
- Rør ingrediensene til marinaden sammen i en mellomstor bolle. Tilsett biffstrimlene og rør for å blande. Dekk til og avkjøl i kjøleskapet i 30 minutter for å marinere.
- Varm oljen i en stor non-stick stekepanne på middels/høy varme, tilsett biffen og marinaden og stek i 2 minutter. Rør inn løken og paprikaen og la det koke i 3 til 4 minutter, til grønnsakene er passe møre.
- Rør sammen potetmel og vann i en liten bolle, til et glatt røre. Hell røret biffblandingen og stek under omrøring i 1 til 2 minutter, til det tykner.
- Legg hver tortilla på en plate og fordel guacamole mellom dem. Topp hver med ¼ av biffblandingen og salsa. Rull hver tortilla mens du bretter inn den ene enden og server.
Eksperttips
- Server gjerne med ananas- eller mango-salsa.
- Rull sammen med litt salatblader, ferske tomater og koriander for en vri på retten.