Biff fajita

Biff-fajita

En oppskriftsfavoritt fra Old El Paso™. Disse marinerte biff-fajitaene med sin sitrus-kick gjør at du har lyst på mer.
Beregnet tid 55 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 14

Ingredienser

Marinade

  • 2 spiseskjeer limesaft
  • 1 spiseskje honning
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 2 teskje chilipulver
  • 2 fedd hvitløk, finhakket

Fajita

  • 340 g rundstek i skiver
  • 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 løk i tynne skiver
  • 1 rød eller grønn paprika i skiver
  • 1 teskje potetmel
  • 60 ml kaldt vann
  • 80 g guacamole
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Flour Tortillas, varmet
  • 80 g Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsa

Slik gjør du

  1. Rør ingrediensene til marinaden sammen i en mellomstor bolle. Tilsett biffstrimlene og rør for å blande. Dekk til og avkjøl i kjøleskapet i 30 minutter for å marinere.
  2. Varm oljen i en stor non-stick stekepanne på middels/høy varme, tilsett biffen og marinaden og stek i 2 minutter. Rør inn løken og paprikaen og la det koke i 3 til 4 minutter, til grønnsakene er passe møre.
  3. Rør sammen potetmel og vann i en liten bolle, til et glatt røre. Hell røret biffblandingen og stek under omrøring i 1 til 2 minutter, til det tykner.
  4. Legg hver tortilla på en plate og fordel guacamole mellom dem. Topp hver med ¼ av biffblandingen og salsa. Rull hver tortilla mens du bretter inn den ene enden og server.

Eksperttips

  • Server gjerne med ananas- eller mango-salsa.
  • Rull sammen med litt salatblader, ferske tomater og koriander for en vri på retten.